De nadelen van een gebarsten telefoonscherm

Iedereen laat zijn telefoon soms vallen. Soms heb je helemaal geen schade of slechts een lichte kras, maar soms is je telefoon verkeerd en is je scherm volledig kapot. Natuurlijk is het erg vervelend, omdat een schermreparatie meestal behoorlijk duur is. Het is echter altijd handig om het scherm direct te laten repareren. In dit blogbericht vertellen wij je alles over de nadelen van het gebarsten scherm van jouw mobiele telefoon.

Dit kan verdere schade aan uw telefoon veroorzaken.

Als het scherm van je telefoon is gescheurd, zal veel apparatuur worden blootgesteld. Dit is niet goed voor de staat van je telefoon. Belangrijke delen van je telefoon kunnen bijvoorbeeld loslaten. Hierdoor kan je telefoon essentiële functies verliezen. Bovendien kan stof of water binnendringen, wat de werking van je mobiele telefoon nadelig beïnvloedt. Daarnaast zien we steeds meer waterdichte mobiele telefoons op de markt. Als het scherm van zo’n telefoon scheurt, zijn deze telefoons in de praktijk niet meer waterdicht.

De uitstraling van je telefoon

Een gebroken scherm is helemaal niet fijn. Het zorgt voor een minder plezierige ervaring wanner je games speelt, applicaties zijn moeilijker te lezen en filmpjes zien er minder mooi uit wanneer u ze op een gebarsten scherm bekijkt. Natuurlijk irritant voor jezelf, maar zeker niet representatief als het ook nog je werktelefoon betreft. Het intacte scherm van de telefoon helpt daarom ook bij het neerzetten van een representatieve uitstraling.

Een gebarsten scherm kan gevaarlijk zijn

Naast het uiterlijk en de werking van je telefoon kan een gebarsten scherm ook gevaarlijk voor jouzelf zijn. Het gevaar van elektrische schokken zal meevallen, maar er zijn andere gevaren aan verbonden. Je kunt bijvoorbeeld glasfragmenten in je vinger krijgen. Het gevaar hiervan lijkt misschien een beetje klein, maar het kan nog steeds behoorlijk pijnlijk zijn. Zorg er daarom altijd voor dat je scherm altijd direct gerepareerd wordt wanneer deze gebarsten is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *