De mogelijkheden van een dubbele dildo

De mogelijkheden van een dubbele dildo

Misschien wil je wel een dubbele dildo bestellen, of heb je er één in huis liggen, maar durf je hem niet te gebruiken vanwege zijn vrij intimiderende uiterlijk. Dat is begrijpelijk, maar tegelijkertijd hartstikke zonde. Je kunt namelijk met dit geweldige speeltje, niet alleen met een ander plezier beleven, maar ook solo. Je hebt er dus niet per se een ander voor nodig. Daarom lees je in dit artikel wat een dubbele dildo nou zo geweldig maakt en wat je er mee kunt.

De verschillende mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden met een dubbele dildo. Deze is bijvoorbeeld zowel anaal als vaginaal te gebruiken, dat wat je doet is een persoonlijke voorkeur. Als je ervoor kiest hem alleen te gebruiken kun je ervaren hoe het voelt om dubbel gepenetreerd te worden. Als je ervoor kiest hem samen te gebruiken kunnen je partner en jij elkaar verwennen. Een pluspunt is ook dat je zo’n dubbele dildo in verscheidene standjes kunt gebruiken, wat betekent dat je er oneindig veel mee kunt experimenteren. Dit seksspeeltje is erg intrigerend, maar ook wel een beetje intimiderend. Het is tenslotte wel iets nieuws en als je door de bomen het bos niet meer kunt zien kan dit best wel spannend zijn. Maar geen zorgen. Hieronder lees je meer als je aan de slag wilt gaan met een dubbele dildo.

Glijmiddel

Goede voorbereiding = goede seks. Kortom, zorg voor voldoende glijmiddel. Als je de dildo ook anaal wilt gebruiken is het aan te raden speciale anaal glijmiddel aan te schaffen, zodat je optimaal kunt genieten van de ervaring. Het glijmiddel die je moet halen is afhankelijk van het materiaal van jouw dildo.

  • Heb je een siliconen dildo, gebruik dan géén glijmiddel op siliconen-basis, omdat dit jouw speeltje kan aantasten.
  • Weet je niet van welk materiaal het speeltje is gemaakt? Ga dan voor een glijmiddel op waterbasis.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *