De leukste Vaderdag cadeautjes

Nu we Moederdag net achter de rug hebben, is het volgende maand alweer tijd voor Vaderdag. Op deze dag kun jij jouw vader eens extra in het zonnetje zetten. Misschien heeft je vader een leuke hobby waar je een leuk cadeautje voor kunt kopen of heeft hij een aantal andere dingen al op zijn wensenlijstje staan. Hoe dan ook, je wil natuurlijk voor de dag komen met een origineel en persoonlijk cadeau. Maar wat als je vader niet weet wat hij wilt hebben? Dan zul je toch echt zelf op zoek moeten gaan. Om je een handje op weg te helpen, geven wij je graag een aantal tips!

Dagje uit

Wat niet veel mensen geven voor Vaderdag is een dagje uit. Dit cadeau is dan ook extra origineel en daarnaast ook heel leuk om te geven! Zeker voor een vader die alles al heeft, is het perfect om een dagje met hem of het hele gezin er op uit te gaan. Samen maken jullie onvergetelijke herinneringen, wat misschien nog wel leuker is dan een tastbaar cadeau. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin of bezoek een leuke stad. Is je vader fan van een bepaalde band? Kijk dan of er binnenkort een concert is waar je je vader mee naartoe kan nemen!

Accessoires

Ook al willen ze het niet altijd toegeven, je maakt elke papa blij met een mooi sieraad of accessoire. Hierbij kun je denken aan een riem, armbanden, een horloge enzovoorts. Hoewel dit cadeaus zijn die misschien in een iets hogere prijsklasse vallen, zijn het wel mooie en persoonlijke gebaren waar jouw vader jaren nog iets aan heeft! Ga bijvoorbeeld met hem een keertje naar een Juwelier Capelle en zoek samen een mooi horloge uit. Zo’n cadeau kun je natuurlijk ook delen met broers, zussen en eventueel de partner van je vader. Op internet vind je veel trendy herenhorloges die echt niet duur hoeven te zijn!

Keukengerei

Veel vaders vinden het leuk om zich uit te sloven in de keuken of achter de barbecue. Hoe leuk zou het dan zijn als je hem een handige barbecue set geeft, een kookboek, schort of misschien wel een messen set? Of kijk eens naar leuke bierpakketten. Het zijn cadeautjes waar je vader écht iets aan heeft. Hiernaast is het ook origineel om glazen te laten bedrukken met zijn naam of een leuke tekst. Gepersonaliseerd servies doet het altijd goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *