De leukste plannen voor de zomervakantie

De zomervakantie staat al bijna voor de deur. Nou ja, niet écht bijna, maar normaliter had iedereen nu allang hun zomervakantie geboekt en waren we aan het aftellen. Dit jaar is alles anders. Bijna niemand durft te boeken en we weten niet wat we wel en niet kunnen gaan doen. Toch vinden we dat we moeten dromen en geloven we dat er écht wel opties zijn.

Geniet op Ibiza

Jij dacht zeker dat we je gingen vertellen om te gaan wandelen op de Veluwe. Alhoewel daar natuurlijk niks mis mee is, kunnen we ons voorstellen dat je daar niet op zit te wachten dit jaar. We willen allemaal weer naar het buitenland om van lekker eten en de warme zon te genieten. Maar dat kan! Wist jij dat Ibiza gewoon te bereiken is met de auto? Geniet eerst even van Barcelona of Valencia en maak vervolgens de overtocht naar Ibiza stad. Hier zal je gaan genieten van prachtige stranden, gezellige hippiemarkten, bijzondere grotten en een indrukwekkende oude stad. Kijk eens op Beleefibiza.nl om je voor te bereiden op deze vakantie!

Maak last-minute beslissingen

Neem je vrije dagen op en zorg ervoor dat jij, je vrienden of familie en je auto klaar zijn om te vertrekken. Op het laatste moment kijk je naar de regels in landen als Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Kroatië of zelfs Zweden. Waar zijn de restaurants open? Waar mag je het strand op zonder mondkapje? Moet ik een PCR-test laten zien bij aankomst? Of waar voel ik me veilig? De wereld is van jou en jij besluit elke dag waar je naartoe rijdt! Zorg er wel voor dat het hele gezelschap dit leuk vindt. Als er een persoon niet tegen aanpassingen kan en van tevoren alles vastgelegd wilt hebben, is dit niet ideaal. Zijn jullie allemaal blij met dit idee? Dan wordt het een geweldig avontuur!

Kies voor een verre reis

Steeds meer landen openen hun grenzen. Voel jij je avontuurlijk en ben je er klaar voor om te vertrekken? Boek dan een rondreis Nepal of ga naar Zuid-Amerika. We adviseren wel om dit te boeken bij een vertrouwd reisbureau. Dan weet je zeker dat alles goed komt!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *