De beste games voor Virtual reality

De technologie rondom virtual reality wordt steeds beter. Maar het is echter zo sterk als de spellen die je er mee kan spelen. Gelukkig zijn er steeds meer games die een VR functie hebben of er zelfs speciaal voor zijn ontwikkeld. Heb jij een VR bril of ben je er in geïnteresseerd? Lees dan snel door en haal het maximale uit je VR ervaring! Om je gamegenot te vergroten zou je ook aan game muis aan kunnen schaffen.

No Man’s Sky (PSVR)

Met No Man’s Sky ontdek je een eindeloos universum en land je op de meest unieke werelden. Toen het spel uitkwam kreeg het veel (terechte) kritiek voor saaie werelden en weinig dingen om te doen. Ontwikkelaar Hello Games heeft echter niet stil gezeten en No Man’s Sky mag gerust een keigoed spel genoemd worden. Na de laatste update is het nu ook mogelijk om het universum te onderzoeken in VR, iets wat de ervaring alleen maar mooier kan maken.

Skyrim VR (Multiplatform)

Bijna iedereen heeft Skyrim helemaal grijs gespeelt, maar nu is het mogelijk om dit te doen in VR. Het kent wat mankementen, de graphics zijn verouderd en het spel is eigenlijk niet bedoeld als VR, maar dat maakt het avontuur er niet minder op. Ook bevat het spel de Danwguard, Heartfire en Dragonborn DLC. Dus als je die nog niet gespeeld hebt kan je dit voor het eerst beleven in VR.

Keep Talking and Nobody Explodes (Multiplatform)

Dit spel wordt ook wel gezien als de nieuwe Mario Party. Niet omdat het hetzelfde speelt, maar omdat je vrienden je haten na het spelen hiervan. Je kan het spelen met 2 tot 6 spelers en terwijl 1 speler de bom probeert te ontmantelen moeten de andere spelers instructies geven hoe hij dit moet doen. Het spel is al spannend zat als je het gewoon speelt, maar met VR belooft het echt een onvergetelijke ervaring te worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *