Dé beste bioscoopfilms die nu draaien

Ben je op zoek naar een meedogenloze actiefilm, een zenuwslopende thriller of juist een luchtige comedy? Dan heb je geluk, deze maand draaien er een paar uitstekende films die jouw kunnen trakteren op een lekker avondje uit. Om jou te helpen hebben we een lijstje opgesteld met de toppers van het moment.

Once upon a time in Hollywood

De nieuwste film van de legendarische regisseur Quentin Tarentino mag je niet missen! Met een sterrencast van Leonardo Dicaprio, Bradd Pitt en Margot Robbie is er een film neergezet die je aan het lachen maakt én weet te verassen. De film speelt zich af in Los Angeles, 1969. TV-ster Rick Dalton (Leonardo Dicaprio) en zijn vaste stuntdubbel (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een snel veranderende filmindustrie. Vermaak gegarandeerd!

Angel has fallen

Na Olympus has fallen en Londen has fallen is het nu tijd voor het derde deel: Angel has fallen. Secret Service Agent Mike Banning (Gerard Butler) wordt ten onrechte beschuldigd voor de moord van de president. Nu moet hij zijn eigen collega’s en FBI ontlopen om zijn naam te zuiveren. Angel has fallen zorgt voor indrukwekkende actiescènes en een vermakelijk plot. Het is geen hoogstaand verhaal, maar dat is ook niet nodig met zulke actie!

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Na 8 delen trekt Fast & Furious nog steeds volle zalen, om die reden hebben ze nu ook een spinoff gemaakt, namelijk Hobbs & Shaw. De film volgt Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) worden gedwongen om samen te werken als het zusje van Shaw (Vanessa Kirby) wordt beschuldigd van het stelen van een dodelijk virus. De problemen beginnen pas echt als ook supersoldaat Brixton (Idris Elba) achter het virus aan zit. Hobbs & Shaw is een vermakelijke actiefilm zoals je van een Fast & Furious film kan verwachten. Vooral de chemie tussen Dwayne Johnson en Jason Statham weet te vermaken. Zin in een actiefilm zonder veel na te denken? Dan is dit iets voor jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *