De allernieuwste gadgets

Het leven wordt steeds gemakkelijker doordat er allerlei nieuwe technologische gadgets steeds geavanceerder worden. In deze blog lees je over die gadgets die jouw leven steeds gemakkelijker maken 

Dragon professional individual 15 

Dragon professional individual 15 is spraakherkenner software dat je kopen en kan installeren op de computer. Je spreekt en het programma voert de tekst in uw favoriete programma op uw pc in. Dit is veel effectiever dan alles intypen op het toetsenbord. Dit is een erg handige nieuwe technologie omdat het veel tijd bespaard. Je dicteert tekst namelijk veel sneller dan u typt en met een veel grotere nauwkeurigheid. Dit zorgt ervoor dat je sms’en, rapporteren, e-mailen, etc. veel sneller, efficiënter en met minimale inspanning kan doen.  

Pixel telefoon 

Dus je wilt aan boord van het goede schip 5G springen, maar weet niet voor welke telefoon je moet kiezen? Het Pixel-assortiment van Google is een van onze favorieten en het nieuwste model is indrukwekkend betaalbaar. Dat betekent echter niet dat er wordt beknibbeld op vermogen of functies: de camerasoftware is beter dan ooit en de Snapdragon 765G-chipset combineert met 8 GB RAM voor een naadloze ervaring. Zoals altijd zijn het ontwerp van het model en het besturingssysteem extreem schoon en soepel, en het kan gemakkelijk met één hand worden gebruikt (meer dan je kunt zeggen voor de meeste vlaggenschiptelefoons). Nog een overwinning. 

High fidelity koptelefoon 

Focal en Bentley hebben opnieuw de handen ineengeslagen om deze te creëren: een verfijnde high-fidelity koptelefoon geïnspireerd op designelementen van de EXP 100 GT concept car. Er zijn de koperen accenten en het diamanten roosterpatroon, evenals de oorschelpen gemaakt van zacht Pittards-handschoenleer. Ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in Frankrijk, zou je moeite hebben om koptelefoons te vinden die net zo goed een statement maken. (Die stelling is: ‘Ik heb echt heel mooie koptelefoons’) 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *