De 4 ideale vakantiebestemmingen voor mannen

De vakantie is misschien net voorbij, maar het is nooit te vroeg om te dromen over je volgende vakantie, zeker omdat het hier gaat over een echte mannenvakantie. Wil je op een vakantie waar jij en je maten een onvergetelijke ervaring hebben met activiteiten waar je zowel kan feesten als bewegen? Dan is de onderstaande lijst precies iets voor jou.

1.     Wees actief in de Belgische Ardennen

De Ardennen is een ideale vakantiebestemming voor een weekend of zelfs een week. Huur een huisje in de prachtige gebergte landschap en ga er op uit om te klimmen, mountainbiken, raften en nog veel meer. Huur een huisje met jacuzzi waardoor je na al het bewegen een welverdiend warm bad kan pakken. Neem genoeg bier mee om tot de late uurtjes een gezellige tijd te hebben en beleef een vakantie met je vrienden om niet te vergeten.

2.     Ontdek de Whisky bars in Edingburgh

Als de Schotten ergens om bekend staan is het wel hun whisky.  Er zijn dan ook talloze whisky bars die de beste whisky bieden. Wat echter veel mensen niet weten is dat de hoofdstad van Schotland één van de mooiste steden van Europa, vol met mooie bezienswaardigheden en activiteiten. En als je toch meer Whisky wilt kan je altijd nog naar de Scotch Whisky Experience gaan.

3.     Bouw je eigen vlot en overleef in Zweden

Er zijn maar weinig dingen mooier dan je eigen vlot bouwen en daarmee de wildernis te doorkruizen. In Nederland gaat dit lastig worden maar in Zweden is dit goed te zoen. Op de langste rivier van Zweden, de Klarälven stond bekend als transportroute en is ideaal voor sportvissers. Daarnaast kan je onderweg veel natuur spotten!

4.     Bewonder de sterren van Real Madrid

Tijd voor een mannentripje? Of wellicht een dilf trip (lees: wat is een DILF)? Spanje is een ideaal land om een voetbalwedstrijd te bezoeken. Al helemaal als het gaat om recordkampioen Real Madrid waar altijd talloze sterren spelen. Tickets zijn makkelijk te boeken en vluchten vaak goedkoop. Zeker als je buiten het seizoen reist. Buiten het voetbal om is Madrid een prachtstad waar heel veel te doen en te zien is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *