Bandenstellingen en draagarmstellingen

Als je een groot magazijn hebt waar je veel spullen in op moet slaan, dan kan het soms nog wel een beetje lastig zijn om alles goed op orde te houden. Het gebeurt namelijk al snel dat het een onoverzichtelijk rommeltje wordt en dat is natuurlijk niet zo fijn. Je kunt dan ook het beste gebruik maken van magazijnstellingen. Hiermee zorg je er voor dat alles netjes op wordt geslagen, dat het overzichtelijk blijft en dat je de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruikt. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor een bandenstelling, maar er zijn ook verschillende draagarmstellingen.

Een bandenstelling

De naam zegt eigenlijk al waar een bandenstelling voor bedoeld is. Hij is ideaal om autobanden op te bergen. Dit systeem is geschikt voor de automotive industrie en garages, maar ook voor particulieren. Zo kun je deze gebruiken voor de opslag van zomer- en winterbanden. Je kunt kiezen voor een medium bandenstelling of voor een stelling speciaal voor zware banden. Daarnaast heb je ook bandenstellingen met extra grote vakken en bandenwagens.

Een draagarmstelling

Dit soort stellingen zijn erg handig als je lange, zware goederen op wil slaan zoals gipsplaten, houtpakketten, balkstaal en constructieonderdelen. Je kunt kiezen voor een dubbelzijdige draagarmstelling of een enkelzijdige draagarmstelling. Verder zijn ze ook beschikbaar in verschillende groottes en hebben ze allemaal een ander draagvermogen waardoor je ook gemakkelijk veel en zware goederen op kunt slaan.

 

Ook als je kleine goederen op wil slaan, is een draagarmstelling erg handig. Je kunt dan kiezen voor een stelling met legbord. Je kunt kiezen uit lichte draagarmstellingen, medium draagarmstellingen en zware draagarmstellingen. De lichte stellingen zijn dus bedoeld voor goederen met wat minder belasting en die met de hand geladen kunnen worden. Voor wat zwaardere goederen gebruik je de medium versie en voor mechanische belading van zware goederen een zwarte draagarmstelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *