Alle gemakken van een droger

Was jij je kleren nog met de hand? Nee natuurlijk niet. Dat is tijdrovend werk en bovendien allang uit de tijd. Hang jij je kleren nog aan een waslijn of laat je ze drogen op een droogrek? Ik verwacht dat nu wel veel van jullie moeten toegeven dat dit wel het geval is. Het is alleen ook tijdrovend en niet meer van deze tijd. In deze blog ga ik jou overtuigen waarom je kleren beter in een droger kan drogen.  

Je kan het op ieder moment van de dag gebruiken 

Het beste van een wasdroger is dat je hem altijd kunt gebruiken. Het maakt niet uit wat de weersomstandigheden zijn. Als je kleding buiten ophangt, moet je wachten tot de zon helder schijnt. Felgekleurde kleding kan zelfs in de zon vervagen. 

Drogen van groot katoen 

Vergeet het ophangen van zware en grote items zoals tweepersoonsdekbedovertrekken aan een waslijn, zelfs een warmtecyclus in de wasmachine laten draaien om ze te drogen zal beslist niet werken. Deze grote stukken katoen passen ook niet makkelijk in droogrekken. Het gebruik van een droger is hiervoor de enige goede en snelle droogmethode die je kan gebruiken.  

Bespaar tijd 

Als je een wasmachine en een droger gebruikt, kan dat je veel tijd besparen, vooral als je meerdere wasbeurten hebt. Terwijl je de ene lading in de wasmachine laat draaien kan je de vorige wasbeurt in de droger stoppen. Wanneer deze klaar is kan je de nieuw gewassen kleding weer laten drogen. Je hoeft niet meer te wachten totdat er plaats vrij is op het droogrek.  

Geen last van stof 

In verschillende ruimtes is er te veel stof om je kleding te laten drogen aan een waslijn of op een droogrek. Dan zouden ze gewoon weer vuil worden. Een wasdroger daarentegen heeft hier geen last van omdat de was niet in aanraking is met de lucht.  

Neemt minder ruimte in 

Een waslijn of een droogrek nemen beiden vele ruimte in. Als je een droger gebruikt hoef je je geen zorgen te maken over te weinig ruimte. In de winter laat je de was natuurlijk binnen drogen. Het is dan ontzettend vervelend als heel je huis volhangt met wasgoed. Een wasmachine en droger kunnen bovendien op elkaar gestapeld worden.  

Ga dus een AEG droogkast kopen en profiteer van alle voordelen en gemakken! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *