Aan te raden printers

Het is alom bekend dat inktcartridges het beste bij Inktmedia besteld kunnen worden. Zij kunnen ze namelijk door slim en groot in te kopen, heel goedkoop aanbieden. Maar als je nog geen printer hebt, is het goed om eerst daar opzoek naar te gaan. Hier zijn een aantal aanraders voor de printer.  

Canon Pixma TR8550 

Net als veel van de inkjetprinters van Canon gebruikt dit compacte alles-in-één apparaat vijf afzonderlijke inktpatronen om levendige en natuurlijk ogende foto’s op glanzend papier te produceren. Het heeft ook een handige SD-kaartlezer voor fotografen. Maar ook voor op kantoor is hij prima uitgerust. Er is een faxfaciliteit voor degenen die het nodig hebben, een automatische documentinvoer en een scanner met hoge resolutie. De printsnelheid is een beetje traag, zelfs voor een inkjet, maar het is heel gemakkelijk te gebruiken dankzij zijn grote touchscreen-interface en zowel Bluetooth- als Wi-Fi-connectiviteit. Dit alles in een eenheid die in een archiefkast zou passen. 

Epson Workforce pro WF-4630 

Deze boxy all-in-one zal geen schoonheidswedstrijden winnen, maar de indrukwekkende reeks functies is aantrekkelijker. Het kan 150 vel papier bevatten met nog eens 35 in de automatische documentinvoer en het kan ze sneller karnen dan veel laserprinters. Omdat het een inkjetprinter is, zijn de kleur- en fotoprestaties sterk en ook zuinig, vooral als u upgradet naar Epson-cartridges met hoge capaciteit. Elke functie die we kunnen bedenken, van faxen tot cloudprinten, wordt gedekt door deze competente vier-in-één. 

Brother MFC-5J330DW 

Deze alles zingende alles-in-één wordt geleverd met een lange lijst met functies en even indrukwekkende specificaties. De papierlade biedt plaats aan 250 vel en de automatische documentinvoer nog eens 50. De maximale afdruksnelheid kan vergelijkbaar zijn met laserprinters en de kosten per pagina zijn maar een beetje hoger als u inkjetkarren met hoge capaciteit koopt. Kleurenafdrukken zien er gedurfd en helder uit, maar de feesttruc van deze machine is de mogelijkheid om op A3-papier af te drukken 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *