5 schoenen die iedere man zou moeten hebben

heren schoenen die iedere man zou moeten hebben

Veel mannen hebben één bepaald soort schoenen waarvan ze meerdere paren van hebben. Want deze schoenen zitten zo lekker, maar is het niet eens leuk om iets anders te proberen? Wij hebben een lijstje gemaakt van 5 paar schoenen die je iedere man zou moeten hebben. Hopelijk helpen we je hiermee op weg om eens een ander soort schoenen te proberen.

1. Chelsea boots

Dit model herenschoenen zijn tegenwoordig helemaal hip. Bij chelsea boots is het belangrijk om te kiezen voor een goed merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit. Dit soort schoenen verschillen namelijk erg in kwaliteit. Je kan dus maar beter kiezen voor een goed merk. Het makkelijke van chelsea boots is dat je ze bij veel gelegenheden kan dragen en onder vrijwel iedere outfit.

2. Cognac veterschoenen

Dit zijn de ideale heren schoenen voor elke gelegenheid. Cognac veterschoenen kun je dragen onder een pak, maar ook gewoon onder jeans. Een paar bruine veterschoenen mag dan ook echt niet ontbreken in je schoenenkast.

3. Boots

Ook “normale” boots passen helemaal bij de nieuwste modetrends. Op dit is deze heren schoenen erg populair. Steeds meer bekende schoenenmerken komen dan ook met boots in hun assortiment. Bekende heren boots merken zijn onder andere Timberland, Van Lier en Mustang.

4. Minimalistisch

Een paar simpele sneakers moet iedere man hebben. Minimalistische sneakers zijn nog altijd hip en dat zal voorlopig ook zo blijven. Je kan simpele sneakers eigenlijk overal bij dragen. Vaak wordt er gekozen voor witte schoenen.

5. Retro

Als laatste mogen retro schoenen absoluut niet ontbreken in je schoenencollectie. Niet voor niets worden deze modellen klassiekers genoemd. Anno 2020 is retro helemaal hip. Zo ook in de modewereld komen steeds meer schoenenmerken met retro klassiekers in hun nieuwe collecties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *