4X mancave waardige interieurinspiratie

4X mancave waardige interieurinspiratie

Of je nu letterlijk een mancave gaat inrichten of gewoon je woonkamer, het kan een lastig klusje zijn en daarom geven wij graag wat tips en interieur inspiratie voor een mancave waardig interieur.

Kleur bepalen

De eerste belangrijke keuze is meteen een lastige. Het kiezen van een kleur. Vooral in een letterlijke mancave kun je de muren niet kaal laten. Maar ook daarbuiten in de woonkamer of je slaapkamer is het leuk om een mooie kleur op de muur te smeren. Omdat het kiezen van de kleur letterlijk het moeilijkste deel van deze stap is hebben we een leuke tip. Een kleuren app! Met deze app kun je in real time verschillende kleuren op je muur uitproberen. Zo kun je dus goed zien hoe de kleur in jouw ruimte en bij jouw meubels zou staan. Onmisbaar voor de mannen onder ons die moeite hebben met het visualiseren van hun ideeën.

Wanddecoraties

Woonaccessoires en wanddecoraties klinken misschien erg vrouwelijk of iets wat je (toekomstige) vriendin maar moet bedenken, maar wanddecoraties is een van die dingen die het interieur echt afmaakt. Niets ziet er zo onaf uit als kale muren. Na het kiezen van een kleurtje is het dus tijd om wat leuks op te hangen. Dit kan van alles zijn, van posters tot ingelijste sportshirts of andere verzamelobjecten.

Led lichten

Als je een beetje op mij lijkt hoef ik je dit eigenlijk niet te vertellen, maar led lichten en strips zijn natuurlijk onmisbaar in een mancave waardig interieur. Ik neem aan dat we allemaal snappen dat ledverlichting alles beter maakt.

Pooltafel

As je ooit zocht naar een excuus om een pooltafel aan te schaffen, dan is dit het. Ook als je geen extra ruimte hebt voor een pooltafel, kun je gewoon een pooltafel in huis zetten. Bij gebrek aan ruimte vraag ik je: heb je wel een eettafel? Zo ja, vervang deze simpelweg door een pooltafel en leg hier een plank op wanneer je hem als eettafel wil gebruiken.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *