3 tips voor een gezellige avond voetbal kijken

Wat is er nou gezelliger dan een avondje voetbal kijken samen met je vrienden. Wanneer het zo ver is dat er een wedstrijd gekeken kan worden, wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat de avond zo gezellig mogelijk verloopt en dat de avond aan iedereen zijn verwachtingen voldoet. In deze blog vertellen we je meer over wat je kunt doen om een avondje voetbal kijken naar zijn hoogtepunt te brengen. 

Een spannende wedstrijd spannender maken 

Je kunt ervoor kiezen om de wedstrijd extra spannend te maken. Helemaal wanneer er binnen de vriendengroep vrienden zijn die voor een ander team zijn. Wanneer deze twee teams tegen elkaar strijden, valt er ongetwijfeld de discussie over welk team beter is. Maar om te kijken wie er echt trouw is aan zijn team, kun je ervoor kiezen om er een kleine weddenschap van te maken. Wanneer je de discussie zat ben kan je op deze manier meer spanning zetten op de vrienden, kijken of ze nu nog steeds vertrouwen hebben in hun club. Zo is bijvoorbeeld de premier leaque kijken al spannend genoeg. Maar door je vrienden uit te dagen om te wedden op de premier leaque, maak je de wedstrijd nog veel spannender.

Lekkere hapjes

Bij een goede voetbalwedstrijd kunnen natuurlijk de hapjes niet ontbreken, op een lege maag kun je natuurlijk geen wedstrijd bekijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een worst en kaasplankje als lekkere versnapering bij de wedstrijd. Wat ook altijd goed in de smaak valt, is een bittergarnituurtje. Helemaal wanneer er een biertje gedronken wordt, is een bittergarnituurtje een echte aanrader.

Biertje voor de dorst

Om de avond voetbal kijken met je vrienden naar zijn hoogtepunt te brengen, moet er natuurlijk wel goed gedronken kunnen worden. Voor degene die geen alcohol drinken dient je genoeg frisdrank in huis hebben, en ook voor degene die graag mixdrank drinken. Wanneer er mixdrank gedronken wordt moet dit uiteraard ook voldoende aanwezig zijn. Niemand houdt er tenslotte van als het drinken te snel op is. Het belangrijkste drinken van de hele avond kan uiteraard niet missen, het drankje wat door de meeste genuttigd wordt namelijk bier. Een voetbalwedstrijd kan niet bekeken worden zonder dat er bier gedronken wordt. Wanneer je thuis een wedstrijd kijkt kun je voor de verandering ook eens speciaal bier halen voor wat meer variatie. Speciaal bier is wel wat duurder dan normaal bier. Maar als iedereen wat meeneemt, is het een stuk voordeliger dan wanneer een iemand iedereen voorziet. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *