3 cadeautips voor je lief onder €25,-

Wij mannen zijn niet altijd even attent als onze vrouw of vriendin verdient. Daarom is het leuk om haar eens te verrassen wanneer ze het niet verwacht. Dat hoeft geen duur cadeau te zijn, maar gewoon een lief gebaar. Hieronder geven we je 3 cadeautips voor je geliefde voor een spontaan verrassingsmoment. You can thank me later.

Tip 1.

Met sieraden zit je eigenlijk altijd goed. Let er wel op de je sieraden geeft van kwaliteit, want je vriendin zal niet blij zijn als haar nieuwe ketting na een paar keer dragen is verkleurd. Om dit te voorkomen kun je kiezen voor stainless steel (rvs) sieraden. Voor de beste prijs kwaliteit verhouding ga je naar de stainless steel sieraden groothandel. Daar vind je een ruim aanbod kettingen, oorbellen, armbanden en zelfs enkelbandjes. Wat draagt je vriendin het meest? Of waar hoor je haar weleens over? Spits je oren om het geschikte cadeau te kunnen kopen!

Tip 2.

Welke vrouw wordt er niet blij van bloemen? Zorg ervoor dat bloemen geen ‘sorry-cadeautje’ worden, maar verras je vriendin ook eens spontaan met een mooie bos. Gewoon, omdat het zo’n leukerd is. Laat iets moois samenstellen bij je plaatselijke bloemist of bestel online en laat het leveren wanneer ze thuis is. Schrijf er een leuk kaartje bij, zodat ze weet dat het van jou komen en ze geen stiekeme aanbidder heeft.

Tip 3.

Niet alleen liefde van de man gaat door de maag. Je vriendin wil ook weleens verwent worden! Sinds de lockdown zijn er genoeg leuke initiatieven waarmee je jullie favoriete eettentje kunt steunen én een romantische avond kunt beleven. Bij veel restaurants kun je nu een menuutje afhalen om zelf te maken. Hierbij zit een uitgebreide beschrijving en vaak zelfs een beschrijving hoe je het bord moet op maken. Weet je nou van jezelf dat je kookkunsten dramatisch zijn? Maak er dan een romantisch avondje van door het menu samen te maken.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *