10 producten die schilderen gemakkelijker maken

Kleurstalen

Kleurstalen worden geleverd in blikjes van halve grootte en geven u het gevoel en de textuur die de kleur aan uw muur kan geven. Let er bij het aanbrengen van het kleurmonster op de muur op dat je er dag en nacht naar kijkt. Je zult er versteld van staan ​​hoe een kleur kan veranderen als de kamer de hele dag van helder naar donker gaat.

Kleurtestbladen of kleurmonsters schillen en plakken

Kleurentestvellen of kleurstalen voor schillen en plakken, zijn perfect voor wanneer u kleur wilt testen, maar u bent niet helemaal toegewijd aan het schilderen van het monster op de muur. Deze kleefstukken kunnen een kleurmonster hebben dat op stok aan de muur is gerold voor uw beoordeling.

Verf en primer

Verf en primer in een verwijdert die extra stap van het rollen van primer op de muur. Door een verf met primer erin te gebruiken ga je naar de races om de eerste kleurlaag op de muur te krijgen.

Schilderstape

Schilderstape is essentieel bij het schilderen. Dat oude gezegde, “je krijgt waar je voor betaald hebt” is perfect als het gaat om het aanbrengen van schilderstape op de muur. Als u geen kwaliteitstape gebruikt, zal de kleur door de tape bloeden, waardoor u een zooitje moet aanpakken.

Schuurspons

Een schuurspons is een betaalbaar hulpmiddel om de wanden de gladde afwerking te geven die je voor je wanden wilt. Het gebruik van de schuurspons lost eventuele ruwe plekken in de muur op en helpt de verf te hechten. Bovendien is het gemakkelijker vast te houden dan schuurpapier!

Kwaliteit kwast

Een kwast van goede kwaliteit is een must. Wanneer u een kwast van lagere kwaliteit gebruikt, krijgt u uiteindelijk schroefdraad en ander vuil in uw verf. Bovendien zult u merken dat u de borstel vaker laadt, waardoor het verfproces wordt vertraagd.

Verfrollen

Specifieke rollen zijn de beste manier om de gewenste resultaten te krijgen. Wanneer u door het gangpad van de verfroller loopt, ziet u een grote verscheidenheid aan rollen. Kijk op de verpakking en kies de roller die bij jouw project past. Van rollen voor ruwe oppervlakken tot lambrisering, er is een rol die is ontworpen voor uw behoefte. Hoekrollen helpen u ook om spleten te bereiken zonder meerdere keren verf aan te brengen.

Verlengpaal

Verlengingspalen zijn een must voor hoge muren en plafonds. Op een ladder staan ​​kan eng of onveilig zijn, afhankelijk van de locatie die je probeert te schilderen. Hoewel een ladders van DIRKS ladders van Klimexpert erg veilig is. Verlengstokken zijn er in verschillende lengtes en helpen u de verf soepel aan te brengen zonder strepen of gevreesde druppels van bovenaf.

Verf randen

Verfranden maken het verkrijgen van die rechte lijn van plafond naar muur nauwkeuriger en vloeiender. Als je ooit bang was voor hoe je de schilderstape aanbracht, geeft dit je het extra comfort van rechte lijnen.

Verfspuit

Versnel het verfproces enorm door een verfspuit te gebruiken. Leer de juiste techniek voor het gebruik van een sproeier om een ​​schone dekking te krijgen zonder de druppels. Oefen in een open ruimte op karton om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel voelt voordat u het op muren gebruikt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *